Járdánháza hírei
Felhívás emlőszűrő vizsgálatra!
ornament
Égéstermék elvezetővel kapcsolatos tájékoztatás
ornament
Városi/Község zárlat elrendelése
A mézelő méhek nyúlós költésrothadásának megállapítása miatt, Borsodnádasd,Járdánháza város/község közigazgatási területére azonnali hatállyal városi/községi zárlatot rendel el.
ornament
Hirdetmény
Ezennel értesítem a Tisztelt Lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 43/A. § szerinti egyeztetési eljárás ún. véleményezési szakaszát Járdánháza Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete elkészítésére vonatkozóan.
ornament
Tájékoztatás
A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium szakmai keretein belül 2018. október 1-jei hatállyal iskolarendszeren kívüli rendőr-tiszthelyettes képzést indít.
ornament
Tájékoztató levél az Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt-től.
Az időjárási előrejelzések alapján az elkövetkezendő napokban is marad a kánikula, ami azt jelenti, hogy napközben továbbra is 30 celsius feletti átlaghőmérséklet várható.
ornament
Tisztelt Lakosság!
A Kormány a 1364/2018.(VII.27.) számú határozatában döntést hozott arról, hogy a kiépített gázhálózattal rendelkező településeken vezetékes gáztól eltérő fűtőanyagot használó háztartások is részesüljenek a téli rezsicsökkentésben.
ornament
Északmagyarországi Regionális Vízművek ZRt. tájékoztató levele
Az elmúlt időszakban elindult az Északmagyarországi Regionális Vízművek Zrt. háttérfolyamatainak és rendszereinek fejlesztése.
ornament
Járdánháza Községi Könyvtár nyári nyitva tartás!
ornament
Felhívás emlőszűrő vizsgálatra!
ornament
Vezetékes gázszolgáltatás szünetelése!
ornament
Tájékoztató a kéményseprőipari szolgáltatás lakossági igényléséről
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy 2018. január elsejétől a családi házakban (egylakásos ingatlanban) élők a nekik alkalmas időpontra kérhetik a kéményseprést, illetve az ellenőrzési munkákat.
ornament
Tájékoztatás kémény ellenőrzésről
Tájékoztatjuk tisztelt leendő ügyfeleinket, hogy társaságunk a következő területeken jogosult elvégezni a nem lakosság részére nyújtandó kéményseprőipari szolgáltatást!
ornament
Nyilvános pályázati felhívás!
Járdánháza Község Önkormányzatának Képviselő-testülete nyilvános pályázatot hirdet a tulajdonában álló YIA-286 forgalmi rendszámú J.C. BAMFORD típusú kotrórakodó gépjármű értékesítésére.
ornament
Digitális Középiskola
A Digitális Középiskola 2003. szeptemberétől működik B.-A.-Z. megye területén az erre vonatkozó tájékoztató levél, illetve a jelentkezési lap a mellékelt PDF. dokumentumban olvasható
ornament
Tájékoztató a mammográfiás emlőszűrő vizsgálatról!
A népegészségügyi Program keretében folyamatosan zajlanak az emlő megbetegedések korai felismerését szolgáló úgynevezett mammográfiás szűrővizsgálatok.
ornament
Tisztelt Méhészek!
Tájékoztatás a bejelentett letelepedési hely körüli röpkörzetben található, neonikotinoid típusú csávázószerrel kezelt növényzetről.
ornament
Vezetékes gázszolgáltatás szünetelése!
Járdánháza település földgáz hálózatán, a Földgázszállító Zrt. szállítóvezeték karbantartási munkálatai miatt 2018. augusztus 02.09:00-órától - 2018. augusztus 02-án 17:00 óráig a földgáz betáplálása szünetel.
ornament
TISZTELT LAKOSSÁG!
Hasi ultrahang vizsgálat lesz az egészségház épületében!
ornament
LAKOSSÁGI FELHÍVÁS
Az erdő- és szabadtéri tüzek megelőzésére
ornament
EB PÓTOLTÁS
Járdánházán 2018. március 22.-én eb pótoltás lesz.
ornament
Legyen elővigyázatos, ha valaki a katasztrófavédelemre hivatkozik!
ornament
Közlekedik a család 2017 - Ózdi Digitális Erőmű
ornament
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 650500 kódszámú, Ózd, Arló, Járdánháza, Csernely, Farkaslyuk települések közigazgatási területén elhelyezkedő 3540 ha területű vadászterület
ornament
650200 kódszámú vadászterület határának megállapítása
A 650200 kódszámú vadászterület határát 2017. március 1-jétől a vadászterületre vonatkozó vadgazdálkodási üzemterv hatályának lejártáig az alábbiak szerint állapítom meg:
ornament
650500 kódszámú vadászterület határának megállapítása
A 650500 kódszámú vadászterület határát 2017. március 1-jétől a vadászterületre vonatkozó vadgazdálkodási üzemterv hatályának lejártáig az alábbiak szerint állapítom meg:
ornament
650600 kódszámú vadászterület határának megállapítása
A 650600 kódszámú vadászterület határa 2017. március 1-jétől a vadászterületre vonatkozó vadgazdálkodási üzemterv hatályának lejáratáig az alábbiak szerint állapítom meg:
ornament
Elérhetőségek: Telefon: +36 48/466-002 Email: titkarsag@jardanhaza.t-online.hu